Ferie-vejret

Find vejret på dit feriemål

Vejret på Fuerteventura

Fuerteventura er den af de canariske øer, der ligger længst mod øst og tættest på den afrikanske kyst. Det sætter sit præg på vejret på Fuerteventura, der er varmt og mildt.

Det er sjældent at temperaturen på øen kommer under 20 grader celcius i dagtimerne på noget tidspunkt af året. Det gør øen til et glimrende feriemål, når vintermånederne gør deres indtog i det kolde nord og frostgraderne rammer Danmark i januar og februar.

Men også om sommeren kan Fuerteventura være mål for en fantastisk badeferie. Dagtemperaturer i juni, juli og august på 26-27 grader giver dejligt sommervejr, uden at man dog bliver helt stegt. Klimaet er ret ens over hele øen, så man behøver ikke på forhånd researche på, om man helst vil bo på den ene eller anden del af øen.

Dog kan øen ofte være en smule blæsende, hvilket kan medvirke til, at den føles en smule koldere – især hvis man lige er kommet ud af de blå bølger i Fuerteventuras lækre badevand.

Fuerteventura er en af de mindst besøgte af de canariske øer, men som det fremgår, bør det ikke være vejret, der holder sol- og varmeglade turister borte fra en ferie på denne ø.