Ferie-vejret

Find vejret på dit feriemål

Vejret i Spanien

Spanien er et solbeskinnet rejsemål sammenlignet med Danmark. Mange solskinstimer og høje temperaturer gør de spanske kyster til en yndet destination for strand- og solglade turister.

Men Spanien er så stort et land med så varieret klima, at det næsten ikke giver mening af tale om “vejret i Spanien”. Der er enorm forskel på, om man taler om den centrale højslette ved Madrid eller om vejret på Tenerife, der ligger midt ude i havet.

Vejret i Sydspanien og Costa del Sol

Costa del Sol har i årevis været et meget velbesøgt rejsemål for både ferierejsende og danske pensionister, som vil sydpå til sol, varme og badestrande. Du kan her læse mere om vejret i byer som Malaga og Alicante.

Vejret på de spanske øer

De spanske øer er også et kapitel for sig og en kilde til varme og sol for mange danskere i løbet af årets mørke måneder.

I Middelhavets varme vand, har Spanien nogle populære øer. Læs mere om vejret på Mallorca her.

De kanariske øer ud for Afrikas vestkyst er kendt for deres varme i vinterhalvåret. Læs om vejret på Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura.

Det nordlige Spaniens vejr

Det nordlige Spanien har lidt køligere vejr end Sydspanien og øerne. Men stadigvæk bydes der på varme somre og milde vintre. F.eks i Barcelona.