Ferie-vejret

Find vejret på dit feriemål

Om siden / kontakt / Privacy Policy

Siden her handler om ferievejret, og er skrevet af glade amatører indenfor meteorologien, der blot går op i, hvordan vejret er, når man skal ud af rejse. (De fleste ved nok, hvordan man skal pakke til en sommerferie på Mallorca, men det er straks værre, bare man skal afsted til Kroatien eller Egypten).

Hvis du vil kontakte os angående ønsker til flere vejrmeldinger, kommentarer eller ønsker til udvidelse af artikler eller annoncering på siden, kan du skrive på ferievejret@gmail.com.

Her på siden findes der reklamer af forskellige art. Nogle vil være af affiliate-typen, hvor vi som ejere af hjemmesiden modtager kommission, hvis nogen køber rejser eller produkter gennem vores links. Andre vil være mere traditionelle reklametyper.

Privacy Policy

Vi bruger til visse annoncetyper tredjepartsannonceringsvirksomheder til at vise annoncer, når du besøger vores websted. Disse virksomheder kan bruge oplysninger (ikke dit navn, din adresse, din e-mail-adresse eller dit telefonnummer) om dine besøg på dette og andre websteder med det formål at levere annoncer om varer og tjenester, der måtte have din interesse. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om denne praksis og vil vide noget om dine valg i forhold til ikke at lade disse virksomheder bruge disse oplysninger, skal du klikke her.

Endvidere bruger vi et statistikprogram til at indsamle oplysninger om antal besøgende, søgeord m.m. Vil du ikke deltage i den slags indsamlinger, kan du slå javascript fra i din browser.

Billeder

Her på siden bruges billeder som illustrationer til nogle af artiklerne. Nogle af billederne er der købt rettigheder til, mens andre er udgivet under den såkaldte Creative Commons-licens. Her kan du læse mere om disse billeder og se, hvem der har æren for de forskellige billeder.