Ferie-vejret

Find vejret på dit feriemål

Populært sommeren 2011

Vi er midt i sommeren 2011 – og det er tid til en status på, hvor I læsere gerne vil hen på ferie. Eller allerede har booket ferien til, og nu gerne vil vide, hvilken slags tøj I skal pakke ned.

Ikke overraskende er det nyklassiske feriedestinationer som Grækenland og Tyrkiet, der fører an.

(more…)

fre, juli 15 2011

Mest populære destinationer august 2010

Vi har opgjort statistikken for august måned, og er nu klar til at kåre de mest populære destinationer i sidste måned.

Kort sagt kan det siges, at der har været næsten total dominans af søgninger på Middelhavsområdet. Men da det også pt fylder mest herinde på Ferie-vejret, er det måske heller ikke så underligt. Det bliver spændende at se, hvordan det billede ændrer sig, når vi kommer ind i de koldere måneder.

(more…)

tirs, september 7 2010

Bornholm er en chartersucces

Lidt overraskende har den lille lufthavn på Bornholm ganske stor succes som afrejsemål for charterturister.

De to charterselskaber Spies og Nazar oplever god belægning på deres fly med afgang fra lufthavnen i Rønne til det varmere vejr sydpå.

(more…)

lør, september 4 2010

Vulkanasken spøger stadig

Det er ikke helt slut med den islandske vulkanaske i forhold til den europæiske flytrafik. I dag lyder meldingen, at man skal følge nøje med i meldingerne, hvis man skal flyve til det vestligste Skotland eller til Irland.

Det forventes ikke, at der bliver problemer så langt ned som til London, men man bør nok stadig holde øje med meldingerne fra de engelske provinslufthavne der ligger længere mod nord og vest.

man, maj 3 2010

Spanien er klar

Så er Ferievejret nået til et stadie, hvor vi kan kalde Spanien-artiklerne klar til besøg. Så hvis man gerne vil vide mere om vejret i Spanien, kan man blive lidt klogere her på siden.

Der er en hovedartikel om Vejret i Spanien. Den taler lidt generelt om vejret i de forskellige regioner.

Herefter er der mere detaljerede artikler for mange af de mest populære turist-rejsemål i landet.

(more…)

fre, oktober 2 2009

Hvornår er det indian summer?

Sådan som vejret har været i den seneste tid her i september, kan man godt tænke på, om det har været indian summer? Hvad er kravene til en sådan?

Svaret er, at der ikke findes nogen fast definition af, hvad indian summer er. Der er enighed om, at det er en varm period sent på året, hvor det normalt burde være køligt. Der skal også have været en kold periode først og helst nattefrost. Man taler altså ikke om indian summer, hvis det konstant er varmt fra august til oktober. Læs evt. mere hos DMI og deres forsøg på en definition.

(more…)

fre, september 25 2009

Skinner solen mere på Bornholm?

Bornholm vil gerne kendes som ‘Solskinsøen’, og bornholmerne gør da også deres for at underbygge historien om, at solen skinner mere hos dem.

Men hvad er fakta? Skinner solen virkelig mere på Bornholm end i resten af Danmark?

(more…)

man, september 7 2009